Mjölkfri citronsorbetGod och frisk citronsorbet. Perfekt som mjölkfri efterrätt! Du behöverReceptet är för 2-4 personer.
Gör så här:Använd ekologiska citroner och tvätta noga. Pressa citronsaft och riv skal fint. Blanda saft och skal med vatten och socker. Koka upp och låt koka 2-3 minuter till en lag. Låt svalna helt. Vispa äggvitorna till hårt skum och blanda ner i citronsockerlagen. Frys i glassmaskin till en krämig sorbet och lägg sedan i en tät burk i frysen några timmar. Låt ligga i rumstemperatur några minuter innan den skopas upp. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SoppreceptSopplunchSoppa är den perfekta lunchen en solig höstdag. Och en utmärkt starkt på middagen en kulen kväll! Nya sopprecept på sopprecept.se. LångpannekakaMorot, apelsin + choklad
Snabb–bakat som räcker åt alla? Apelsindoftande morotskaka i långpannan! SalladerSomriga salladerÖverflödet av jordgubbar gör sig påmint, men desserter passar inte alla dagar. Bjud på modig jordgubbssallad med lagrad ost! För den klassiska smaken passar caesarsallad i eget majestät eller som tillbehör, gärna till grillat. Laxsallad med äpple är uppfriskande liksom pastasallad med ost och skinka. I all enkelhet. |
|